chiptuning van racechip

Racechip

RaceChip – prestatieverhoging door chiptuning

Wij zijn uw partners voor professionele motortuning. Met meer dan 100.000 klanten op de hele wereld behoren wij tot de grootste chiptuning bedrijven. Onze populaire chiptuningmodules RaceChip, RaceChip Pro2 en RaceChip Ultimate werden ontwikkeld door onze ingenieurs. Ze verhogen het vermogen van de motor zonder daarbij onderdelen van het voertuig in gevaar te brengen.

U zult enthousiast zijn over onze producten. In een mum van tijd zelf ingebouwd bieden onze aanvullende regeleenheden bij talrijke voertuigen met een turbodiesel- of turbobenzinemotor een prestatieverhoging tot 31%. Tegelijkertijd kunt tot 1 liter benzine per 100 km besparen. De RaceChip powerboxen staan in onze database voor meer dan 2200 voertuigen ter beschikking.

RaceChip Chiptuning is zo eenvoudig geconcipieerd dat u doorgaans zelf de montage voor uw rekening kunt nemen. Bij de meeste voertuigen kunt u de klus in zelfs 10 tot 15 minuten klaren, en dat zonder speciale werktuigen. Het enige wat u moet doen, is de RaceChip Module door middel van een eenvoudig stekkersysteem met de motor en het motorstuurorgaan verbinden, de RaceChip Module bevestigen, en u bent klaar.

Kies uw merk en type auto (opent in nieuw venster)

!

Take your ride to the next level!

 

Ook bij de RaceChip® Eco-Tuning geldt het volgende:

* het originele stuurorgaan van uw voertuig wordt niet gewijzigd
* alle programma’s voor de bescherming van de motor blijven geactiveerd
* de montage kunt u zelf voor uw rekening nemen, zonder dat er speciale werktuigen of kennis over motorrijtuigen vereist zijn
* de montage neemt meestal tussen de 5 en 15 minuten in beslag
* u kunt de RaceChip® te allen tijde opnieuw verwijderen zonder sporen na te laten