Velgen

!

Meguiars Versa-Angle Wheel Face Brush Short Handle

X1025
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Ontworpen om elk wieloppervlak veilig te wassen en drogen. Krassen worden door de zachte borstelharen voorkomen en doordat de haren in diverse hoeken zijn geplaatst wordt er meer contact gemaakt met het te reinigen oppervlak.

Het handvat kan snel omgekeerd en verwisseld worden waardoor meer hoeken bereikt kunnen worden.

Meguiars Ultra Safe Wheel Spoke Brush

X1160
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Deze handige borstel is ideaal voor de complexe wielvormen. De zachte brede borstelharen bereiken zowel binnen - als buitenzijde van de velg. Remstof en wegvuil worden gemakkelijk verwijderd. De kop van de borstel bevat een veilige kunststof tip die krassen helpt te voorkomen.

Ook de handgrip is extra stevig voor optimaal gebruikerscomfort.

Meguiars Tire Dressing Applicator Pad

X3090
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Meguiar’s Tyre Dressing Applicator Pad is ergonomisch ontworpen voor het gemakkelijk en nauwkeurig aanbrengen van het product. De zachte schuimrubber pad met handgreep zorgt ervoor dat uw handen schoon blijven en is ideaal voor alle soorten banden.

Inclusief een handige plastic opberghoes.

Meguiars Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner (710ml)

G9524
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Nieuwe verbeterde formule reinigt wielen en banden! Met Meguiar’s Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner ziet u hoe vuil simpelweg van uw velgen en banden wordt afgetild. Ons Xtreme Cling schuim is ontworpen om krachtig op verticale oppervlakken te werken en alles wat tussen uw wielen en die briljante glans komt aan te pakken en op te lossen!

Veilig voor elk type velg met een blanke laklaag.

Spuitfles 710ml

Meguiars Gold Class Endurance High Gloss (473ml)

G7516
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Nog nooit heeft een autoband er zo lang goed uitgezien. Deze gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen.

Een glans die niet de gebruikelijke dagen, maar gewoon wekenlang blijft zitten!

Fles 473ml

Mirror Bright Wheelcleaner (850ml)

MB0522
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Wheel Cleaner is een perfecte en veilige keuze voor het schoonmaken van alle soorten velgen. Een sterke en milde reiniging, dankzij het gebruik van een pH gebalanceerde formule en een speciaal ingrediënt dat remstof en ijzerrestanten oplost. Perfect te gebruiken op chroom, (ongelakt) aluminium, gepolijste en gelakte velgen. Ook te gebruiken op de velgen van motoren.

spuitflacon 850ml