Interieur behandeling

Mequiars producten voor het interieur

!

Meguiars Air-Refresher (spuitbus 59ml)

G16402
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Verwijder vieze geuren voorgoed. Met dit product bereikt u ook het airco- en ventilatiesysteem van uw auto. Dit is vaak de plaats waar vieze geuren blijven hangen en terug uw auto worden ingeblazen. Ook lastig te bereiken plaatsen worden behandeld omdat de spray de gehele auto bereikt. U hoeft enkel het product in de auto te plaatsen, de ventilatie aan te zetten en het product werkt vanzelf. De geur wordt ingekapseld en verdwijnt i.p.v. dat deze gemaskeerd wordt. De geur die achterblijft laat uw auto ruiken als een nieuwe auto.

Meguiars Ultimate Interior Detailer (450ml)

G16216
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

De snelste manier om het interieur van uw auto te reinigen. Plastic, vinyl, leer, rubber, metaal en audiovisuele apparatuur kunnen met dit product behandeld worden. Ultimate Quik Interior Detailer laat een langdurige UV-bescherming achter die verkleuren door de zon voorkomt en het zorgt ervoor dat uw interieur er natuurlijk uitziet en fris ruikt na iedere behandeling. Het verschil met de Quik Interior Detailer is dat deze detailer een satijnglans achterlaat en beter beschermt tegen verkleuring door de zon.

fles 450ml

Meguiars Quik Interior Detailer (473ml)

G13616
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

De snelste manier om uw interieur te reinigen en beschermen. Met Quik Interior Detailer behoudt u de ‘look and feel’ van uw interieur. Plastic, vinyl, leer, rubber, metaal en audiovisuele apparatuur kunnen met dit product behandeld worden.

Quik Interior Detailer zorgt ervoor dat uw interieur er natuurlijk uitziet en fris ruikt na iedere behandeling zonder dat er een kunstmatige glans achterblijft.

Spuitfles 473ml

Meguiars Natural Shine Protectant (473ml)

G4116
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Houdt uw dashboard, sierlijsten, banden en andere rubber en vinyl oppervlakken als nieuw. Dit product heeft milde, reinigende eigenschappen die ervoor zorgen dat dagelijks vuil geen kans krijgt en de originele, natuurlijke staat behouden blijft zonder extra glans te creëren. Natural Shine bevat een UV beschermende factor die kleurvervaging door de zon helpt verminderen.
Spuitfles 473ml

Meguiars Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner (400ml)

G17914
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Reinigt, voedt en beschermt leer, een complete leerverzorging in één enkele behandeling! Rich Leather Cleaner & Conditioner is te gebruiken voor zowel uw auto als in huis. Hoogwaardige conditioners voeden het leer en houden het soepel en mooi.

Laat geen wit residu acher, perfect te gebruiken voor geperforeerd leer.

Fles 400ml

Meguiars Gold Class Leather & Vinyl Cleaner (473ml)

G18516
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Dit product zorgt voor een superieure reiniging voor leren en vinyl oppervlakken. Taaie en hardnekkige vlekken kunnen met dit product behandeld worden. Vuil wordt op een veilige manier verwijderd en leer ziet er weer als nieuw uit.
Spuitfles 473ml

Meguiars Gold Class Leather Conditioner (473ml)

G18616
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Leren oppervlakken zien er natuurlijk uit en blijven soepel dankzij deze conditioner. Een combinatie van aloë en voedende oliën zorgen voor superieure voeding van het leer. UV bescherming helpt vroegtijdig verouderen en vervagen door de zon tegen te gaan.
Spuitfles 473ml

Meguiars Odor Eliminator (473ml)

G2316
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Het enige veilige product dat vervelende geurtjes effectief neutraliseert. In plaats van de geur voor een korte tijd te verdoezelen met geurverfrisser, pakken we die aan zodat deze permanent verdwijnt.

Geurtjes van tabak, eten, huisdieren worden ingekapseld en verdampen zodat ze niet terug kunnen komen.

Spuitfles 473ml

Meguiars Carpet & Interior Cleaner (473ml)

G9416
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Koffie, lippenstift, vet en andere vlekken mogen geen onderdeel uit gaan maken van tapijt en bekleding. Carpet & Interior Cleaner is niet zoals vele reinigingsproducten die in het huishouden gebruikt worden. Het lost de meest hardnekkige vlekken op zonder verkleuring van uw bekleding.

Het verwijdert vlekken voorgoed en laat geen resten achter waar vuil aan kan gaan plakken.

Spuitfles 473ml

Mirror Bright Leather Lotion (414ml)

MB0414
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Leather Lotion reinigt, voedt en beschermt leer in één simpele stap. Zachte reinigende bestanddelen verwijderen vuil dat zich in de loop van tijd heeft opgebouwd. Cocoa boter, jojoba olie en aloë conditioner en voedende bestanddelen laten een zachte en soepele look & feel achter. UV-bescherming voorkomt dat zonnestraling schade kan aanrichten en zorgt ervoor dat leer er goed uit blijft zien. Met Mirror Bright™ Leather Lotion maken we het makkelijk om voor de leren ‘huid’ van de auto te zorgen!
fles 414ml

Mirror Bright Vinyl & Rubber Protectant (414ml)

MB0714
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Een veelzijdig product wat gebruikt kan worden op banden,
dashboard, stootstrips, wielkasten en als engine dressing.
Deze hoogwaardige formule reinigt effectief en herstelt de
origínele uitstraling, terwijl het een mooie donkere finish
achterlaat die er zelfs beter uit ziet dan toen het oppervlak
nieuw was. Het product biedt een duurzame Uv-bescherming waardoor vinyl, rubber en plastic beschermd zijn tegen vervaging door de zon.

spuitflacon 414ml