Kunststof

!

Meguiars PlastX Clear Plastic Cleaner & Polish

G12310
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Deze eenvoudig te gebruiken gel herstelt snel optische helderheid op zowel harde als flexibele doorzichtige kunststof onderdelen.
PlastX verwijdert eenvoudig oxidatie, chemische verwaarlozing, vervuiling, vlekken en kleine krasjes op het oppervlak.

fles 296ml

Meguiars Ultimate Black Trim Sponges (2 stuks)

G15800
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Deze ingenieus ontworpen sponsjes zijn ontwikkeld om op een snelle en makkelijke manier Ultimate Black aan te brengen op plastic en rubber onderdelen aan de buitenzijde van de auto. Het kost slechts enkele minuten om het product aan te brengen, maar het resultaat gaat zeer lang mee. Elk sponsje is vochtig gemaakt met Ultimate Black. Door deze duurzame dressing zien plastic en rubber
er na een behandeling weer als nieuw uit. Deurgrepen, grill, plastic stootstrips en ongelakte plastic delen krijgen een natuurlijke glans en zien er weer perfect uit.

Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer (355ml)

G15812
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Zorgt voor een ultieme langdurige UV-bescherming en creeërt glans op plastic en vinyl. Zowel op op het interieur als het exterieur van de auto. Perfect voor rubber en plastic onderdelen die vervaagd zijn. Herstelt kleur en glans en is bestand tegen zon, wasbeurten en regen. Glans en bescherming blijven wekenlang zitten. Voor een optimale hechting van dit product is het belangrijk dat de te behandelen onderdelen grondig schoon gemaakt zijn met All Purpose Cleaner (G9624).

Meguiars Perfect Clarity Headlight Restoration Kit

G2000
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

In 2 eenvoudige stappen weer heldere en mooie koplampen.
Met stap 1 reinig je de koplampen en ontdoe je ze van die vervelende gele waas die de lichtsterkte vermindert. De tweede stap is het aanbrengen van een coating waarmee een superieure bescherming gecreëerd wordt die tot een jaar lang meegaat! Handmatig aan te brengen of met het DA Power System. U vindt geen andere Headlight Restoration kit waarmee u koplampen in slechts twee stappen weer helder krijgt en zo langdurig helder houdt en beschermt. Handmatig te gebruiken of met DA Power System.

De Kit bevat:
118ml Perfect Clarity Cleaning Solution
118ml Perfect Clarity Headlight Coating
2 Cleaning Pads

Mirror Bright Vinyl & Rubber Protectant (414ml)

MB0714
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Een veelzijdig product wat gebruikt kan worden op banden,
dashboard, stootstrips, wielkasten en als engine dressing.
Deze hoogwaardige formule reinigt effectief en herstelt de
origínele uitstraling, terwijl het een mooie donkere finish
achterlaat die er zelfs beter uit ziet dan toen het oppervlak
nieuw was. Het product biedt een duurzame Uv-bescherming waardoor vinyl, rubber en plastic beschermd zijn tegen vervaging door de zon.

spuitflacon 414ml