Reinigen

!

Meguiars All Purpose Cleaner (710ml)

G9624
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Ongelakte delen van de auto zijn ook onderhevig aan vuil en zullen dus regelmatig gereinigd moeten worden. Deze reiniger is de oplossing voor hardnekkig vuil op die plaatsen die het zwaar te verduren krijgen. We adviseren dit product dan ook voor een veelvoorkomend probleem; witte resten van bijv. wax op strips te verwijderen. Verder is dit product perfect om wielkasten, banden, rubber, stootstrips etc. te reinigen.

spuitflacon 710ml

Meguiars Quik Clay Detailing System

G1116
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Boomhars, spuitnevel en industriële neerslag zijn slechts enkele contaminaties die zich vasthechten aan onze autolak zodat deze ruw aanvoelt en er dof uitziet. Met het Quik Clay Detailing Systeem herstelt u snel en veilig deze“spiegelgladde” finish. Na een behandeling met dit syteem kunnen polish en wax snel aangebracht en uitgewreven worden met een verpletterend eindresultaat.

Bevat 50 gr Clay Bar en 473 ml Quik Detailer.

Meguiars Smooth Surface Clay Kit

G1016
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Onze niet-schurende Clay Bar verwijdert onder andere spuitnevel, industriële uitval en boomsappen op een eenvoudige en veilige manier en maakt de behandeling met wax gemakkelijker en duurzamer. Met de Smooth Surface Clay Kit behaalt u het beste én meest duurzame resultaat en uw wax biedt langer bescherming.

Bevat twee 80 gr Clay Bars, 473 ml Quik Detailer & een Supreme Shine Microfiber Towel.

Meguiars Smooth Surface Clay Bar Replacement (50 gram)

G1001
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Onze vervangende clay bar maakt het gemakkelijk om de clay uit onze kits te vervangen. De niet-schurende clay bar biedt een veilige en gemakkelijke oplossing om spuitnevel, industriële uitval, milieuvervuiling en dergelijke direct te verwijderen. Gebruik altijd een spray detailer zoals Meguiar’s Quik Detailer in combinatie met dit product.

De replacement clay bar zit in een handig bewaardoosje.

Meguiars Ultimate Compound (fles 450ml)

G17216
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Herstel kleur en helderheid op verwaarloosde en beschadigde lakoppervlakken op een veilige manier. Hardnekkige oxidatie, vlekken, vogelpoep en andere in de lak zittende defecten kunnen worden verwijderd terwijl het oppervlak gepolijst wordt en een spiegelachtige finish krijgt. Ultimate Compound bevat micro-abrasives waardoor deze veilig is op blanke lak. Na gebruik laat het een heldere finish achter die vrij is van krassen, nevel en swirls. Zowel handmatig als met een DA Machine aan te brengen.

Meguiars ScratchX 2.0 (tube 207ml)

G10307
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Zorg dat u ScratchX 2.0 altijd bij de hand heeft voor een snelle verwijdering van lakproblemen wanneer deze zich voordoen. De formule met unieke diminishing abrasive technology is veiliger dan de meeste formules. Ook ‘bedekt’ het geen krassen zoals de meeste traditionele producten doen.

Als krassen weg zijn, blijven ze weg! Dit product kan handmatig aangebracht worden of met een DA Machine.

Meguiars Deep Crystal Paint Cleaner (fles 473ml)

A3016
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Deze niet-schurende lakreiniger verwijdert wegdekvervuiling, contaminatie, lichte vervaging, poetskringen en fijne krasjes om op een veilige manier beschadigde en doffe lak te herstellen. Deze gebruiksvriendelijke formule is de stap voor het aanbrengen van een polish en een wax.