Lak onderhoud

!

Meguiars Ultimate Wash & Wax Anywhere (769ml)

G3626
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Geen water? Geen probleem!
Ultimate Wash & Wax biedt de oplossing voor problemen als: ‘Ik wil mijn auto wassen, maar ik heb geen wateraansluiting… het is winter… geen garage…’ Dit product is meer dan een detailer, het laat geen watervlekken achter en verwijdert vuil zonder te krassen! Daarnaast zorgen de unieke polymeren voor een wekenlange glans en bescherming.
Spuitfles 769ml

Meguiars Ultimate Quik Detailer (650ml)

G14422
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Ultimate Quik Detailer is een revolutionair mist & wipe product dat werkt als een spray detailer terwijl het de waxbescherming verlengt. Hydrophobic Polymer Technology geeft een hoge oppervlakte spanning wat extra bescherming geeft en het water van uw auto af laat glijden, wasbeurt na wasbeurt! Perfect om stof en vingerafdrukken te verwijderen. Ultimate Quik Detailer laat een ultra gladde, ultra diepe finish achter en is veilig te gebruiken op alle soorten lak. Het is een kwestie van opspuiten, uitwrijven en u heeft een glanzend resultaat.
Spuitfles 650ml

Meguiars Gold Class Premium Quik Detailer (473ml)

G7616
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Gebruik deze detailer om de lak van auto’s te onderhouden tussen de was en waxbeurten door. De vloeibare formule reinigt en zorgt voor een donkere, gladde finish. Gemakkelijk aan te brengen en uit te wrijven om zo stof en vingerafdrukken te verwijderen.
Spuitfles 473ml

Meguiars Quik Detailer (473ml)

A3316
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
De Meguiar’s Quik Detailer gebruikt u voor het kleien van de auto en is de verborgen link tussen de wasbeurten in. Eenvoudig opnevelen en uitwrijven met onze Meguiar’s Ultimate Wipe microvezel poetsdoek of een 100% katoenen doek. Quik Detailer verwijdert stof, vingerafdrukken, achtergebleven waterdruppels en dergelijke zonder uw lak te beschadigen.
Spuitfles 473ml

Mirror Bright Detailing Spray (850ml)

MB0322
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Detailing Spray reinigt zowel het interieur als het exterieur van de auto op een milde manier. Onze niet-krassende formule is veilig te gebruiken op alle lakken zoals metallic, matte lak en unilak. Perfect om verse vogelpoep en andere lichte vervuiling te verwijderen tussen de wasbeurten door. Mirror Bright™ Detailing Spray is ideaal te gebruiken als interior detailer om zo interieurdelen zoals dashboard, LCD schermen etc. te reinigen zonder een kunstmatige glans achter te laten.

spuitfles 850ml