Polijsten

!

Meguiars Ultimate Polish (473ml)

G19216
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Dit is de laatste stap voor het waxen waarmee een maximale glans en reflectie behaald wordt. Ultimate Polish bevat voedende oliën waardoor een rijke, diepe wet look op lak ontstaat. Fijne swirls worden verwijderd waardoor de lak in perfecte staat is voor de wax aangebracht wordt.

Fles 473ml

Meguiars Deep Crystal Polish (473ml)

A3116
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten

Een pure polish die speciaal is ontwikkeld om een verblindende glans te creëren en de lak te conditioneren en voeden. Donkere kleuren worden donkerder en lichtere kleuren dieper en meer helder. Dit is de geheime sleutel om die ongelofelijke diepe wet look glans te creëren.

Fles 473ml

Mirror Bright Polishing Wax (414ml)

MB0214
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, metallic lak en unilak zonder blanke lak.
fles 414ml

Mirror Bright Polishing Paste Wax

MB0608
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde cleaner en een polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, Metallic Lak en unilak.
pot 227 gram