mirror bright logo_

Mirror Bright

Meguiars Mirror Bright "Old School" top producten die voorzien zijn van de nieuwste technologie waardoor deze een superieure resultaat geven.

De Meguiars Mirror Bright Collectie - High Tech Old School

!

Mirror Bright Shampoo (1,4L)

MB0148
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Automobile Shampoo is geschikt voor alle autolakken, gebruik makend van ervaring die is ontstaan door 110 jaar onderzoek en ontwikkeling. Onze rijke formule die carnauba melk bevat maakt het niet alleen mogelijk de auto te reinigen, maar ook te waxen tijdens het wassen. Deze wash & wax shampoo wordt aanbevolen voor regelmatige wasbeurten en is het perfecte product in combinatie met Mirror Bright™ Polishing Wax om uw auto te laten glanzen.
fles 1,4 liter

Mirror Bright Polishing Wax (414ml)

MB0214
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, metallic lak en unilak zonder blanke lak.
fles 414ml

Mirror Bright Polishing Paste Wax

MB0608
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Polishing Wax bevat een milde cleaner en een polish waardoor op lakoppervlakken een maximale glans, kleurdiepte en spiegelglans naar boven gehaald wordt. Het bevat een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten waardoor het een uitstekende waxbescherming biedt die de glans van de lak verzegeld. Veilig voor alle glanzende lakken, zoals blanke lak, Metallic Lak en unilak.
pot 227 gram

Mirror Bright Detailing Spray (850ml)

MB0322
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Detailing Spray reinigt zowel het interieur als het exterieur van de auto op een milde manier. Onze niet-krassende formule is veilig te gebruiken op alle lakken zoals metallic, matte lak en unilak. Perfect om verse vogelpoep en andere lichte vervuiling te verwijderen tussen de wasbeurten door. Mirror Bright™ Detailing Spray is ideaal te gebruiken als interior detailer om zo interieurdelen zoals dashboard, LCD schermen etc. te reinigen zonder een kunstmatige glans achter te laten.

spuitfles 850ml

Mirror Bright Leather Lotion (414ml)

MB0414
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Leather Lotion reinigt, voedt en beschermt leer in één simpele stap. Zachte reinigende bestanddelen verwijderen vuil dat zich in de loop van tijd heeft opgebouwd. Cocoa boter, jojoba olie en aloë conditioner en voedende bestanddelen laten een zachte en soepele look & feel achter. UV-bescherming voorkomt dat zonnestraling schade kan aanrichten en zorgt ervoor dat leer er goed uit blijft zien. Met Mirror Bright™ Leather Lotion maken we het makkelijk om voor de leren ‘huid’ van de auto te zorgen!
fles 414ml

Mirror Bright Wheelcleaner (850ml)

MB0522
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Mirror Bright™ Wheel Cleaner is een perfecte en veilige keuze voor het schoonmaken van alle soorten velgen. Een sterke en milde reiniging, dankzij het gebruik van een pH gebalanceerde formule en een speciaal ingrediënt dat remstof en ijzerrestanten oplost. Perfect te gebruiken op chroom, (ongelakt) aluminium, gepolijste en gelakte velgen. Ook te gebruiken op de velgen van motoren.

spuitflacon 850ml

Mirror Bright Vinyl & Rubber Protectant (414ml)

MB0714
Zomerse Korting op Mequiars Care Care Produkten
Een veelzijdig product wat gebruikt kan worden op banden,
dashboard, stootstrips, wielkasten en als engine dressing.
Deze hoogwaardige formule reinigt effectief en herstelt de
origínele uitstraling, terwijl het een mooie donkere finish
achterlaat die er zelfs beter uit ziet dan toen het oppervlak
nieuw was. Het product biedt een duurzame Uv-bescherming waardoor vinyl, rubber en plastic beschermd zijn tegen vervaging door de zon.

spuitflacon 414ml